ichturiel Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Witam!!!Stoi u mnie stara" szafa, nie potrafie określić ile ma lat. Ogólnie jest w bardzo dobrym stanie. Posiada szuflady, ale ich kolor trochę się różni od całości, stąd nie wiem, czy są one od zestawu. No i pośrodku brakuje, chyba lustra...Chciałbym poznać orientacyjną wartość tej szafy, bo nie wiem, czy ją sprzedawać, czy lepiej kupić lakier i niech stoi :DNiestety tu nie mogłem wstawić żadnych dodatkowych zdjęć, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany udzieleniem pomocy to wyśle je na e-mail.
damian. Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie bardzo na tym zdjęciu cokolwiek widać. Podstawowa rzecz starych mebli się nie lakieruje a polituruje. A żeby przygotować pod politurowanie to masa roboty. Ale stanu po tym zdjęciu nie da się określić. Jak się domyślam są odpryski politury, dlatego myślisz o lakierowaniu.
kloki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Daj lepsze foto, ale nie wygląda nazbyt wiekowo. Nie widać tu jakiejś szczególnej snycerki
andzy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 nie widze zadnych zdobien i nie wyglada zbyt staro". daj lepsze fotki to moze uda sie cos ustalic! zaryzykowalbym, ze miedzywojenna ale z tych zdjec to moze byc wszystko praktycznie...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.