ichturiel Napisano 8 Luty 2011 Autor Share Napisano 8 Luty 2011 Witam!!!Stoi u mnie stara" szafa, nie potrafie określić ile ma lat. Ogólnie jest w bardzo dobrym stanie. Posiada szuflady, ale ich kolor trochę się różni od całości, stąd nie wiem, czy są one od zestawu. No i pośrodku brakuje, chyba lustra...Chciałbym poznać orientacyjną wartość tej szafy, bo nie wiem, czy ją sprzedawać, czy lepiej kupić lakier i niech stoi :DNiestety tu nie mogłem wstawić żadnych dodatkowych zdjęć, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany udzieleniem pomocy to wyśle je na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Nie bardzo na tym zdjęciu cokolwiek widać. Podstawowa rzecz starych mebli się nie lakieruje a polituruje. A żeby przygotować pod politurowanie to masa roboty. Ale stanu po tym zdjęciu nie da się określić. Jak się domyślam są odpryski politury, dlatego myślisz o lakierowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Daj lepsze foto, ale nie wygląda nazbyt wiekowo. Nie widać tu jakiejś szczególnej snycerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 nie widze zadnych zdobien i nie wyglada zbyt staro". daj lepsze fotki to moze uda sie cos ustalic! zaryzykowalbym, ze miedzywojenna ale z tych zdjec to moze byc wszystko praktycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.