Skocz do zawartości

Nastawienie wykrywacza

Ajam4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich wiecie jak może nastawić Wykrywacz Pulsar IV
aby łapało mi przedmiot w środku a nie z 30cm bo bokach górze i dole bo kopiąc na metr dziure i znaleźć pezrdmiot obok to naprawdę wkurza.Dodam że była to moja pierwsza wyprawa.Pozdrawiam
Napisano
Hmmm w jakimś poście pisałem żeby nie kupować pulsara tylko dołożyć troszeczkę kasy i kupić choćby ace 150.Poprostu napaliłeś się i kupiłeś,moja rada sprzedaj go szybko i kup se coś innego ,All-1,garrett,hs-3,bo naprawdę szkoda rąk i odcisków.
Napisano
Jeżeli była to Twoja pierwsza wyprawa z Pulsarem, to pewnie będą jeszcze max 3-4 i go sprzedasz albo przerobisz na krecika :) też go kiedyś miałem - może z tydzień. To było najgorzej wydane 229PLN w życiu.

Tak na poważnie, to nie da się go ustawić by łapał tylko w środku" - dlaczego? - bo on nie ma żadnych ustawień.
Napisano
Kupiłem Wykrywacz po to żeby szukać i się uczyć na początek i na dobrą zabawe licze że tu kopie myśle jakiś fancik zdziwienie ale trzeba na wszystko patzeć z perspektywy i Pozytywnie.
Napisano
Chłopie ale pulsar znajdzie ci tylko złom jak puszka z konserwy czy kawałek blachy lub lemiesz z pługa ,naprawdę dobrą wykrywką niekiedy muszę się naszukać żeby trafić na guzik czy monetę,pulsarem zapomnij chyba że będziesz miał szczęście,do nauki kup se garretta ace 150 ten sprzedaj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie