meteor1 Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 To puszka po masce gazowej niby niemieckiej, ale jest ona nitowana a nie zgrzewana no i takie nietypowe tłoczenia ,nic nie znalazłem podobnego w internecie wysokosc 27.5 srednica 12cm. Żadnych bić kolor farby zielono oliwkowy.
meteor1 Napisano 5 Luty 2011 Autor Napisano 5 Luty 2011 To puszka po masce gazowej niby niemieckiej, ale jest ona nitowana a nie zgrzewana no i takie nietypowe tłoczenia ,nic nie znalazłem podobnego w internecie wysokosc 27.5 srednica 12cm. Żadnych bić kolor farby zielono oliwkowy.
stock84 Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 A tu szukałeś?Winna być...http://gasmasklexikon.com/Page/Start01.htm
Luftlander Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Wygląda na Czechosłowację ale są inne przetłoczenia.
meteor1 Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 No właśnie, trochę podobna do czeskich ale takiej samej nigdzie nie znalazłem.
Pytanie
meteor1
To puszka po masce gazowej niby niemieckiej, ale jest ona nitowana a nie zgrzewana no i takie nietypowe tłoczenia ,nic nie znalazłem podobnego w internecie wysokosc 27.5 srednica 12cm. Żadnych bić kolor farby zielono oliwkowy.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.