WWO292 Napisano 3 Luty 2011 Autor Share Napisano 3 Luty 2011 Witam poszukuje wszelkich informacji na temat bunkrów koło Miechowa .Czy brały jakiś czynny udział w jakichkolwiek walkach, i czy próbował tam ktoś swoich sił z wykrywką.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Odcinek Stellung a2 na terenie miasta Proszowic. http://www.gniazdo.net.pl/0proj0bunkry/Często chodzę jak tylko mogę :)Pozdrawiam. Wojtek Pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 Witam pasio niezła stronka a masz jakieś info o bunkrach miechowskich dokładnie na Podmiejskiej Woli wiem tylko że to podobno ten sam odcinek co u was tylko nie wiem czy brały jakiś udział w walkach jest około 6 obiektów w tym jeden wysadzony podobno po wojnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Sfotografuj opisz to się włączy do naszego projektu. Włączamy do szlaku Hebdów więc możemy i włączyć Miechów. Może podeślij jakieś linki możesz z nami współpracować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Postaram sie sfotografowac obiekty w wolnym czasie jak coś to zamieszcze jednak z braku czasu wolnego nie wiem kiedy to nastąpi kolega Swiety82 wspomniał że w majowym numerze z 2008 roku Odkrywcy jest fajny artykuł o lini a2 jak cos będe miał to zamieszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasio Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Ja mam wszystko o A-2 pod kątem Proszowic. Ale jak ktoś ma coś więcej o A-2 to proszę podsyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herring Napisano 12 Luty 2011 Share Napisano 12 Luty 2011 W Podmiejskiej Woli jest przynajmniej:- 8x Rs58c- 2x schrony na blasze falistej (być może więcej)- 2x Regelbau 668 (1 zasypany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 fajny artykuł z mapką jest w Odkrywcy z maja 2008 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unreal89 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Witam jak jest ktoś chętny na wspólny wypad w okolice Miechowa, Wolbromia to niech da znać 517111385mam ace250Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Wolf Napisano 19 Czerwiec 2012 Share Napisano 19 Czerwiec 2012 W terenie zachowane są obiekty:1- Bauform 51 VF7- Ringstand 58 C1- Regelbau 6681- obiekt tuż przy 51 VF, lecz ciężko określić co to jest1- obiekt po przeciwnej stronie drogi, wystające tylko fragmenty elementów betonowych, również ciężko określić co to za typ obiektu2- Ringstand 58 C, poniżej w BiskupicachWięcej nie spotkałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.