karabin Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 Witam.Proszę Szanownych Kolegów o id tej klamry.Ciekawi mnie z jakiej formacji i z których lat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
karabin Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 Dzíękuję. Zapytałem o lata dla tego iż najbardziej pasował by mi 1945r. ,klamra ta została znaleziona na trasie wycofywania się wojsk niemieckich z Częstochowy w kierunku Opola.Pozdrawiam.
karabin Napisano 1 Luty 2011 Autor Napisano 1 Luty 2011 Witam.Proszę Szanownych Kolegów o id tej klamry.Ciekawi mnie z jakiej formacji i z których lat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Yankess(Deutch Krone) Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Klamry z okresu Republiki Weimarskiej oficjalnie zostały wycofane rozkazem z 24 stycznia 1936 roku jednakże donaszano je jeszcze przez krótki okres w Wermachcie.
Pytanie
karabin
Witam.
Proszę Szanownych Kolegów o id tej klamry.Ciekawi mnie z jakiej formacji i z których lat. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.