Bardzo przepraszam za jakość zdjęcia ale niestety innego nie mogę zrobić. Proszę o pomoc w identyfikacji tej dziwnej blaszki.Jej wysokość to 9,5cm. Szerokość-6,4.Na górze coś w rodzaju orła ze wstęgą w dziobie. Na dole na wstędze napis pluribus unum. Na samym dole coś jakby MIERS & SON'S PATENT. Ogólnie wygląda jak jakaś klamerka - z tyłu fragment metalowej blaszki jakby zapięcie od drugiej częśći. Te błyszczące punkty to 22 gwiazdki - ogólnie to chyba hamerykańskie jest a na samym dole data 1875. Nie mam pojęcia z czym to się je. Z góry dzięki za pomoc.
Pytanie
adamos1975
Bardzo przepraszam za jakość zdjęcia ale niestety innego nie mogę zrobić. Proszę o pomoc w identyfikacji tej dziwnej blaszki.Jej wysokość to 9,5cm. Szerokość-6,4.Na górze coś w rodzaju orła ze wstęgą w dziobie. Na dole na wstędze napis pluribus unum. Na samym dole coś jakby MIERS & SON'S PATENT. Ogólnie wygląda jak jakaś klamerka - z tyłu fragment metalowej blaszki jakby zapięcie od drugiej częśći.
Te błyszczące punkty to 22 gwiazdki - ogólnie to chyba hamerykańskie jest a na samym dole data 1875. Nie mam pojęcia z czym to się je. Z góry dzięki za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.