Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz po ace250

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jesli zamierzasz szukac rowniez militarki to Moze poczytaj o Proximie z tego co czytam na forum to chlopaki chwala sobie ten wykrywacz a i cena przystepna zreszta X terre tez chwala wiec mysle, ze jezeli bierzesz ja pod uwage to moze to byc trafny wybor, ale tak jak napisalem wyzej ja o X terra nie wiem nic, po za opiniami forumowiczow no i militarka mnie nie interesuje.
Pozdrawiam.
Napisano
Jezeli chodzi o xterre jest to dobry sprzet jak i na drobnice jak i na militarke,ja posiadam quattro z dwoma cewkami 10,5 z ktora smigam po polach jak i po lasach a z cewka EXCELERATOR DD EQ PRO w terenach zasmieconych i jestem z tego zestawu zadowolony,duze cewki nienadaja sie w tereny zasmiecone i dlatego ktos wymyslil male cewki pozdrawiam
Napisano
Standardowa cewka xterry powinna wystarczyc poniewaz jest mniejsza od tej 10,5.Moj znajomy ma xterre i uzywa standardowej cewki i chwali ten sprzet pozdrawiam
Napisano
Głębokosc zależy od przedmiotu,monety raczej z metra nie wyciagniesz ale przedmioty typu hełm lub cos większego xterrą nie powinno stanowic problemu.Ja mam quatrro i jestem zadowolony a jaki ty kupisz wykrywacz to juz twoj wybor,xterry nie masz sie co obawiac to dobry sprzet sama cena mowi za siebie pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie