lyski14 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witam mam możliwość zakupu łuski mosiężnej średnica ok 160 mm wysokość około 250 mm spłonka miała 3 otwory chyba na klucz. niestety brak foto proszę o szybka odpowiedz gdyż jutro pojedzie do huty :(pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2011 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Jeżeli chcesz ją do kolekcji to kupuj. Jest chociaż z okresu IIwś czy nówka funfel nie śmigana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 to jest dział ID, a nie konsultacyjno-opiniotwórczyprzenoszę na HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2011 jakies pomysłyco do działa z jakiego to moze pochodzić???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 może od 152 mm haubicy D-1... ale bez fotki to tylko domysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 ja bym na twoim miejscu kupił takie wymiary to może od haubicy jakiejś?? w sumie to nie drogo bo mosiądz kosztuje z 10zł za kg więc się opłaca według mnie jak już będziesz miał to wrzuć foto pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Haubiczna i zapewne radziecka,stąd te 3 dziury w spłonce. Jak nie pogięta, ładnie sygnowana to 50zł można dać. Zresztą jak Ci się podoba to bierz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.