Elendir Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 Planuję kupić fisher f5. Czy myślicie, że jest to dobry wybór na monetki, (przesiadam się z ACE 250), a może lepiej dodać troche kasy i kupić omegę 8000? Co się najlepiej opłaca?
oskar1021 Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Fisher F5 fajny sprzęt na monetki, wiem bo posiadam takiego i nawet planuje go sprzedać bo interesuje mnie militarka czy coś głębszego, odnośnie omegi 8000 niestety się nie wypowiem.pzdr
Opus Dei Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Mój Tata posiada F5. Zgodzę się z nim, że sprzętowi jak na razie nic nie można zarzucić. Jest wytrzymały, lekki i ma dosyć niski pobór prądu. Zgodzę się z Kolegą wyżej, F5 jest bardzo dobrym detektorem na monetki i inną kolorową drobnicę.
Elendir Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Napisano 24 Styczeń 2011 A czy myślicie, że bardziej opłaca się dołożyć kasę i kupić Omegę?
beaviso Napisano 24 Styczeń 2011 Napisano 24 Styczeń 2011 Technicznie bardzo zbliżone wykrywacze, ergonomicznie już istotnie różne. Wydaje się, że rynek dużo lepiej przyjął Omegę, opinii jest więcej i są jednoznacznie pozytywne. O F5 tego samego powiedzieć się nie da, w przyrodzie" występuje rzadziej i nie zbiera topowych ocen.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.