psychotata Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 Witam. Proszę o ID tego oto przedmiotu, nie dopatrzyłem się bić, ani napisów. Sądząc po kolorze farby przedmiot chyba niemiecki, choć mogę się mylić.
jacho Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 To zdecydowanie kawałek pogiętego złomu z otworem.Nie jestem w 100% pewien ale chyba M8.Niedługo gwoździe będziem identyfikować.
tyfus Napisano 20 Styczeń 2011 Napisano 20 Styczeń 2011 jacho - gwoździe na Forum były....a tak na marginesie :Podstawowe zasady korzystania z Forum:- Forum służy wymianie informacji i doświadczeń.- Każdy ma prawo zadać pytanie lub udzielić odpowiedzi zgodnie z zasadami Regulaminu niezależnie od stopnia zaawansowania."http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091a kto nie chce - nie musi odpowiadać.
psychotata Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Napisano 20 Styczeń 2011 Chyba po to jest te forum, by sobie pomagać. Nie każdy wie wszystko o tym co wykopał, znalazł... Są tu naprawdę mądrzy ludzie którzy mają ogromną wiedzę lecz jak widać nie wszyscy.
Pytanie
psychotata
Witam. Proszę o ID tego oto przedmiotu, nie dopatrzyłem się bić, ani napisów. Sądząc po kolorze farby przedmiot chyba niemiecki, choć mogę się mylić.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.