werewolf Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 witammoże ktoś ma jakiś pomysł?myślałem że jakiś kantynowy itp ale ma ładny wzór nie jak te proste typowe z kantynpoza tym są jeszcze syg producenta: e.pohl kiel-WIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopacz1 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Tak jak już rozmawialiśmy na priva,moim zdaniem nie jest ten Twój widelec czy łyżka z okrętu,ale to tylko moje zdanie.Wklejam mój widelec do porównania z niszczyciela Z-33 - Diether von Roeder" Typ 1936A (Mob)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopacz1 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 myślałem że się nie dokopie do następnego Z-33,mam tych niszczycieli jeszcze kilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopacz1 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
werewolf Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 tu jest podobny wzór widelca jak u mnie i też zdobionywychodziłoby że niemiecki po wzorze ale dlaczego nie ma gapy.... może ktoś ma pomysł skąd ten symbol?może sztućce dobrane a szybko" i tylko zaznaczyli skąd :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
werewolf Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 nie dałem linka.. widać że zdobienie ma tyle że ma gapęhttp://cdn3.ioffer.com/img/item/160/764/377/fswNLq5n3Pu7uOS.jpgnikt nic nie kojarzy co to może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
werewolf
witam
może ktoś ma jakiś pomysł?
myślałem że jakiś kantynowy itp ale ma ładny wzór nie jak te proste typowe z kantyn
poza tym są jeszcze syg producenta: e.pohl kiel-WIK
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.