cryssmar Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 Witam. Ostatnio znalazłem taką łopatkę i mam pytanie czy jest to saperka WH? Jeżeli ktoś miałby zdjęcie takiej w lepszym stanie to poprosiłbym o nie. Z góry dzięki.
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Nie przesadzacie z tymi enigmatycznymi zdjęciami ostatnio?
cryssmar Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Napisano 19 Styczeń 2011 No niestety ciemno już się robiło a aparat bez flesha:/
Maćko Napisano 19 Styczeń 2011 Napisano 19 Styczeń 2011 Saperka to to nie jest raczej...zresztą w takim stanie to chyba już mało istotne.ps.Wygląda na szpadel-łopate np.saperski.
cryssmar Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 A ta saperka z jakiego okresu może być i kto jej używał?
Pytanie
cryssmar
Witam. Ostatnio znalazłem taką łopatkę i mam pytanie czy jest to saperka WH? Jeżeli ktoś miałby zdjęcie takiej w lepszym stanie to poprosiłbym o nie. Z góry dzięki.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.