Stygion Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Witam.Posiadam drewniana skrzynię na 10 sztuk KBk.Pasują do niej idealnie karabiny typu Kbk Mauser.Zdjęcia zamieszczę w dniu jutrzejszym.Moje pytanie jest takie czy ktoś dysponuje zdjęciami oryginalnych skrzyń do tego typu karabinów. ?Chodzi mi o Polskie skrzynie.Ewentualnie po zamieszczeniu fot proszę o pomoc w identyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stygion Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 Jak obiecałem umieszczam dodatkowe informację które może będą pomocne w identyfikacji tej skrzyni.Podaję link do zdjęć.http://picasaweb.google.com/neferatta/Skrzynia?authkey=Gv1sRgCOCg2Jjplt6d4AE#Słaba jakoś ponieważ robione kom.Od spodu na klapie napis zrobiony ołówkiem:10 Kbksm Radom10 pasówWymiary:Długość ~ 125 cmszerokość ~ 47 cmwysokość ~ 38 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Stygion
Posiadam drewniana skrzynię na 10 sztuk KBk.
Pasują do niej idealnie karabiny typu Kbk Mauser.
Zdjęcia zamieszczę w dniu jutrzejszym.
Moje pytanie jest takie czy ktoś dysponuje zdjęciami oryginalnych skrzyń do tego typu karabinów. ?
Chodzi mi o Polskie skrzynie.
Ewentualnie po zamieszczeniu fot proszę o pomoc w identyfikacji.
1 answer to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.