drops072 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 witam gryzie mnie jedna rzecz więc myślę że mi pomożecie do rzeczy1 co większość głosi to ze amunicje znaleziona cala można rozwiercić od boku i spłonkę, morze wtedy stać legalnie na pulce2 jedni mówią ze bez obaw można rozwiercać a drudzy ze to nie bezpieczne chodzi tu o amunicje mazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 -dlaczego w konserwacji?-regulamin forum:zabrania się:Zamieszczania opisów i sposobów rozbrajania wszelkich niewypałów, niewybuchówzdrówa tak ode mnie to nabój możesz sobie mieć na pÓłce jeśli nie ma w nim prochu,i spłonka jest zbita,czyli gdy jest sama łuska i pocisk,nie może być niczego co wybucha,pali się itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 TaaJak przedmowca ładnie napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.