Ajam4 Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Witam zamierzam kupić wykrywacz i czy wykrywacz PulsarIV wystarczy napoczątek bo nie mam za dużo kasy a chodzi mi o konkretne wypowiedzi i jakby ktoś dał zdjęcia co można tym wykrywaczem kopnąć.POZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 najpierw proponuje sie kopnac w noge i zapoznac sie z regulaminem naszego forum - to znacznie ulatwi pisanie postow w przyszlosci.Watek przenosze do dzialu spprzet poszukiwawczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominislaw93 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 to wszystko zalezy co chcesz kopac?? jak drobnice to jakis ace lub fisher a jak milaterke to moze chyba byc ten pulsar lub smetek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verte Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ajam4 - gratuluję fantastycznego i zarazem, skoro nie miałeś jeszcze styczności z wykrywkami, genialnego wybóru. Jestem zupełnie spokojny o foty z wykrywek, bo tym akurat sprzęcichem najłatwiej o fanty. Dawajta foty!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 jojojojojojojoj z fotami będzie ciężko ale możesz se w wyszukiwarce poszukać opinii wykrywacza na pewno znajdziesz coś na każdą kieszeń.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opus Dei Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Wiem, że to niewiele, ale zawsze coś ---> http://koszalineksploracja.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 ojojojoj pamiętam coś takiego w moich ręcach i ból rąk po kopaniu,szukaj coś z wyższych pułek bo się zniechęcisz do kopania zbyt szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.