Ajam4 Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Napisano 14 Styczeń 2011 Witam zamierzam kupić wykrywacz i czy wykrywacz PulsarIV wystarczy napoczątek bo nie mam za dużo kasy a chodzi mi o konkretne wypowiedzi i jakby ktoś dał zdjęcia co można tym wykrywaczem kopnąć.POZDR
woytas Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 najpierw proponuje sie kopnac w noge i zapoznac sie z regulaminem naszego forum - to znacznie ulatwi pisanie postow w przyszlosci.Watek przenosze do dzialu spprzet poszukiwawczy.
dominislaw93 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 to wszystko zalezy co chcesz kopac?? jak drobnice to jakis ace lub fisher a jak milaterke to moze chyba byc ten pulsar lub smetek
Verte Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Ajam4 - gratuluję fantastycznego i zarazem, skoro nie miałeś jeszcze styczności z wykrywkami, genialnego wybóru. Jestem zupełnie spokojny o foty z wykrywek, bo tym akurat sprzęcichem najłatwiej o fanty. Dawajta foty!!!
adam793 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 jojojojojojojoj z fotami będzie ciężko ale możesz se w wyszukiwarce poszukać opinii wykrywacza na pewno znajdziesz coś na każdą kieszeń.Pozdrawiam
Opus Dei Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 Wiem, że to niewiele, ale zawsze coś ---> http://koszalineksploracja.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=17
adam793 Napisano 15 Styczeń 2011 Napisano 15 Styczeń 2011 ojojojoj pamiętam coś takiego w moich ręcach i ból rąk po kopaniu,szukaj coś z wyższych pułek bo się zniechęcisz do kopania zbyt szybko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.