Skocz do zawartości
  • 0

mg151/20*82 producent? i co oznaczaja symbole na łuskach i pociskach

zbieracz14

Pytanie

Napisano

posiadam spora ilosc amo mg151/20*82 oczywiscie wszystko puste i bezpieczne, miałem kiedys linka do fajnej stronki gdzie wszystkie kody mozna było odczytac(do niemieckiej i rosyjskiej)ale komp mi padł. prosze by ktos mi podesłał.Producent na łuskach i pociskach exw" jedendgl"i ruzni sie tylko tym ze ma pierscień stalowy nie mosiezny na łuskach jest stempel odbioru i na wszystkich jest napis ma"
daty 42, 43 lub 44 i symbole 14c,14e,14f, 28e(i własnie nie wiem co one oznaczaja, poczatkowo myslałem ze chodzi o rodzaj pokrycia łuski malowana czy miedziowana ale nie jestem pewny.Natomiast na pociskach jest pojedyncza literaM" z zielona lub czarna obwódką powyrzej a posrodku duze litery i liczny np62 42"Jeli był by ktos zainteresowany to zapraszam na ogłoszenia, czesc wymienie lub sprzedam pozdro z góry dzieki za informacje

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
KOLEGO ZBIERACZ14 ! JAK JUZ KOPIESZ W PEWNYCH MIEJSCOWKACH TO SPRZATAJ PO SOBIE, POZNIEJ INNI MUSZ ROBIC PORZADKI I ZBIERAC POZOSTALOSCI CO BY JKIMS DZIECIAKOM LAPEK NIE PO URYWALO!
Napisano

posiadam spora ilosc amo mg151/20*82 oczywiscie wszystko puste i bezpieczne, miałem kiedys linka do fajnej stronki gdzie wszystkie kody mozna było odczytac(do niemieckiej i rosyjskiej)ale komp mi padł. prosze by ktos mi podesłał.Producent na łuskach i pociskach exw" jedendgl"i ruzni sie tylko tym ze ma pierscień stalowy nie mosiezny na łuskach jest stempel odbioru i na wszystkich jest napis ma"
daty 42, 43 lub 44 i symbole 14c,14e,14f, 28e(i własnie nie wiem co one oznaczaja, poczatkowo myslałem ze chodzi o rodzaj pokrycia łuski malowana czy miedziowana ale nie jestem pewny.Natomiast na pociskach jest pojedyncza literaM" z zielona lub czarna obwódką powyrzej a posrodku duze litery i liczny np62 42"Jeli był by ktos zainteresowany to zapraszam na ogłoszenia, czesc wymienie lub sprzedam pozdro z góry dzieki za informacje

Napisano
przyznaje sie do tego iz nieslusznie posadzilem zbieracza14 o cos czego nie zrobil - sorki a...m (zle zinterpretowalem pewne fakty) . JESLI CZYTA TO MODERATOR TEJ GRUPY PROSZE O USUNIECIE MOICH POWYZSZYCH WYPOWIEDZI .pozdrawiam
Napisano
OK, usunę za jakiś czas - niech inni użytkownicy przeczytają twoje przeprosiny :)

a na marginesie - nie krzycz, czyli wyłącz Caps Lock.

-pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie