zbieracz14 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Napisano 12 Styczeń 2011 prawdopodobnie niemiecka szywka na rekaw kolor czerwony szra oblamówka z widocznymi dziurkami po niciach , wiem ze sa jeszcze inne kolory. prosze o info jakie formacje nosiły takie naszywki i co oznaczały kolory, jak by ktos miał foto to super
kloki Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Zrób lepsze zdjęcie bo tu nic praktycznie nie widać. Wygląda jak tło/podkład pod naszywkę.
Sailer Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Musisz szukać w kierunku organizacji TODT".pozdro
werewolf Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 mógłbyś chociaż opisać co tam jest..no todt podobny.. tu z czapkihttp://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N023064.html
Sailer Napisano 12 Styczeń 2011 Napisano 12 Styczeń 2011 Podałeś line do orła z czapki TeNo"/TN" a nie TODT". Jak mnie pamięć nie myli, to te naszywki mieli jakoś na rękawach naszywane, ale ręki nie dam... :]pzdr
zbieracz14 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Napisano 13 Styczeń 2011 dzieki Sailer za podpowiedz identyczna jak ma ten gosc na rekawie , tylko ze on ma biała a moja czerwona
zbieracz14 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Napisano 12 Styczeń 2011 prawdopodobnie niemiecka szywka na rekaw kolor czerwony szra oblamówka z widocznymi dziurkami po niciach , wiem ze sa jeszcze inne kolory. prosze o info jakie formacje nosiły takie naszywki i co oznaczały kolory, jak by ktos miał foto to super
Pytanie
zbieracz14
prawdopodobnie niemiecka szywka na rekaw kolor czerwony szra oblamówka z widocznymi dziurkami po niciach , wiem ze sa jeszcze inne kolory. prosze o info jakie formacje nosiły takie naszywki i co oznaczały kolory, jak by ktos miał foto to super
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.