huk 100 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 polecam kolegą ostanie moje ostanie wejście w tym wątku o klamrze Rembertowskiej http://odkrywca.pl/allegro-great-hits-vol-25,680662.html#680662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Dzieki za podpowiedzi i fotki klamerek, ale zadna nie pasuje do mojej. Klamra nie była wycinana " i wygladała na precyzyjna robotę . Stad też moje dociekanie czy mogł być to oryginał, bo wiadomo że przerabiano klamry niemieckie a czasem i austryjackie ,a ta na pewno nie byla zrobina w warunkach polowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 z neta, przerobka CK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Też przeróbka CK, klamerka Ukraińskich Strzelców Siczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 Molnar abyś tylko nie płakał okrągłe też robili i robią - znam metodę , wykorzystywany jest materiał ze złomu , min. do bolców są brane stare pręty ze złomu wszystko super zrobione , o reszcie nie będę pisał zostawiam to dla siebie :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 a co do mosiężnych klamer UPA to panowie fachowcy wykorzystują stare gilzy artyleryjskie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 No to jak będzie z tą klamrą stare węgry z nakładanym herbem? Jeżeli właściciel nie chce sprzedać to może chociaż da zrobić fotkę. Wszyscy na forum czekamy z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 byłem dwa razy już z kasa u nich i panowie kręcą może dzisiaj uda mi się ich namówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Były do sprzedaży na Słowacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Wszystkie standardowe Ck, jedynie ta ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Dostała od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 pewnie trafione u nas :) sporo Cechów i Słowaków łazi u nas no ale i odwrotnie .zastanawiam się jak do tego podejść - spotkałem ich kilkakrotnie po naszej stronie nie było problemu pogadaliśmy wymieniliśmy się browcami :) pokazaliśmy sobie co kto trafił - wszystko ładnie pięknie no właśnie ale ... ale kiedyś po ich stronie trafiłem sam na dwóch z wykrywaczami strasznie zaczęli do mnie pyskować że oni są u siebie -odpowiedziałem że za chwilę mogą być u mnie bo idą w stronę granicy - nie wiem jak by się to skoczyło do ułomków nie należę ale chwyciłem jedną ręką za saperkę drugą położyłem na pasie gdzie mam nóż do kopania zatrzymali się i powoli się wycofałem" już nie szli za mną ale po naszej stronie poszukałem sobie parę kamieni tak na wszelki wypadek :):) - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Z tego co pytalem trafione własnie na Slowacji . Ale najbardziej rozwaliła mnie cena: 20 ojro za sztukę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 takie są ceny u nich - chore :) nas to też czeka :):)ale może nas ominie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Takie dwie kolegi, używane przez radzieckich sołdatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 I taka ładna samoróbka, z niemieckim stalowym hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 podobne klimaty http://myvimu.com/exhibit/8140-klamra-cccp-sowiecka-sztuka-okopowahttp://myvimu.com/exhibit/8141-klamra-cccp-sowiecka-sztuka-okopowahttp://myvimu.com/exhibit/8142-klamra-cccp-sowiecka-sztuka-okopowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ładne , ładne !;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 a to moja ulubiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 jakim fanem gwiazdy trzeba było być, żeby stworzyć takie dzieło sztuki :)chyba sobie wrzucę na tapetę do komórki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 o i taka jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 i taka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.