Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol. IX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzieki za podpowiedzi i fotki klamerek, ale zadna nie pasuje do mojej. Klamra nie była wycinana " i wygladała na precyzyjna robotę . Stad też moje dociekanie czy mogł być to oryginał, bo wiadomo że przerabiano klamry niemieckie a czasem i austryjackie ,a ta na pewno nie byla zrobina w warunkach polowych.

Molnar abyś tylko nie płakał okrągłe też robili i robią - znam metodę , wykorzystywany jest materiał ze złomu , min. do bolców są brane stare pręty ze złomu wszystko super zrobione , o reszcie nie będę pisał zostawiam to dla siebie :)-pozdro

pewnie trafione u nas :) sporo Cechów i Słowaków łazi u nas no ale i odwrotnie .zastanawiam się jak do tego podejść - spotkałem ich kilkakrotnie po naszej stronie nie było problemu pogadaliśmy wymieniliśmy się browcami :) pokazaliśmy sobie co kto trafił - wszystko ładnie pięknie no właśnie ale ... ale kiedyś po ich stronie trafiłem sam na dwóch z wykrywaczami strasznie zaczęli do mnie pyskować że oni są u siebie -odpowiedziałem że za chwilę mogą być u mnie bo idą w stronę granicy - nie wiem jak by się to skoczyło do ułomków nie należę ale chwyciłem jedną ręką za saperkę drugą położyłem na pasie gdzie mam nóż do kopania zatrzymali się i powoli się wycofałem" już nie szli za mną ale po naszej stronie poszukałem sobie parę kamieni tak na wszelki wypadek :):) - pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie