Skocz do zawartości

Nasze Odkrycia Czechy 2011.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Foto Andrea krasna holka :)

A teraz do rzeczy, czyli 3 hałery , pancerszrek :( kurde kumpel miał farta. oraz pancerfausty, resztki ładownicy z pasem oraz pochwa bagnetu z kawałkiem żabki, gdzie jest klamra od pasa? cholera:) Ja dodam że jeszcze brakuje fotki nakładki do RSO, szkoda było karty na fotkę, w poniedziałek dodam nowe filmy, jeden z wykopywania hełmu, a drugi oględziny pancerszreka. Pozdrawiam. Jutro jedziemy o 9 :P :P

Napisano
Chłopaki co tu dużo opowiadać, ja tam mam 2 kilo drutu miedzianego i nakładkę do RSO, ale inni?:P szkoda mi normalnie normalnych słów, czekam na was przyjaciele, poczytam dalej książki i poprowadzę :)
Napisano
no git Panowie sam bym się kurde wybrał do naszych sasiadów, ale niestety raz że daleko, a dwa nie mam z kim bo sam obecnie kopie...

jeszcze raz gratulacje!

pozdro!
Napisano
Witam, dodaje już link to filmiku, miało być wczoraj ale jest dziś, jutro lub dziś dodam filmik z oględzin pancerszreka

http://www.youtube.com/user/deezerterr?feature=mhum#p/u

Dziś też nakręciłem nowy filmik:) później się odezwę i napiszę co i jak się dziś działo:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie