tyfus Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 voytaz2 ... qrde .... a Tiger kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Panie Panie w poniedziałek chłop mi otworzy stodołę i nim przyjadę pod Pański DOM:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2011 Gdzie nie wolno hledać w Czechach !!http://www.archeologie.webzdarma.cz/Ceske_lokality.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake170381 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Vojtaz czeka az przyjade na wiosne bo powiedzial ze sam go nie da rady wytargac, najgorsze to ze lufa pod nowo polozonym asfaltem...Pozdrowienia z Monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Niestety dzis lipa była mam nadzieje ze jutro Vojtaz coś wykopiesz.Ale nie licza sie fanty liczy sie wypad .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Dziś nie było aż takiej lipy jak ostatnio:) Cieszy mnie to co dziś trafiłem. Zwłaszcza sreberko (jest na id w odpowiednim dziale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 zbliżenie, tuż przed umyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 nakładka na ramę do roweru GIRL LUXUS. oraz jakieś coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Kawałek paska i zaczepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Chyba ruska łuska, oczywiście ucięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Mince i zegarka kawałek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 No i moja perełka dzisiejszej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 To na razie tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 pikna ta perełka pozazdrościc;)ps:z jakim sprzęcikiem śmigasz jesli to nie tajemnica?pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Koledzy, chodzę z minelabem sov.. gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 super fancik gratulacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ostatni wypad na czeskie pogranicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Taka niepozorna monetka - Grosz Praski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Ooo ! jeszcze jeden braciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Poletko okazało się całkiem ciekawe, kilka godzinek dreptania niemal w miejscu i .... 18 sztuk Groszy Praskich. Jeden niestety był mocno zgięty i w konsekwencji pękł na pół. Początek sezonu zapowiada się obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 bomba gratulacje ja jeszcze nie trafiłem żadnej tak starej monety;/ a tak mi się strasznie podobają:D...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 przychylam sie do wypowiedzi kolegi Stizka:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2011 pietia a gdzie złoto ?:) :) To dowód że warto do Czech przyjeżdżać, tylko nie zawsze jest to coś co cieszy:) Wg moich informacji 20 estońska dywizja ss była w posiadaniu kradzionej kolekcji numizmatycznej o bardzo dużej wartości. W walkach w naszych okolicach, Czechy lasy i góry, gdzieś to w tych pagórkach ukryli. Informacja pewna! Kto w tym roku znajdzie ten skarb? Po za tym nasze tereny kryją dużo skrytek po Niemcach sudeckich. w ubiegłym roku w październiku i listopadzie 3 skryty, tylko jedna tylko bardziej wartościowa. Ale liczy się fakt że się znalazło:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 cześć bardzo ciekawe znalezisko GRATULACJEkto znajdzie ten skarb??a jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 no ładnie ładnie pietia, na jakim obszarze wyszły te monetki? Ja tylko raz trafiłem dwie sztuki groszy praskich w jednym dołku, no ale u mnie to rzadko spotykana monetka.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.