Szyna Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Witam!Biurko przywiozłem z Wrocławia po dziadkach żony z ich przedwojennego mieszkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Najpiew znalazłem to. Zacięła sie szuflada, wkładam ręke i po omacku wyciągam monetę!Tak jak by na mnie czekała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Jutro ma mi się urodzić dwóch synów, więc wziąłem to za dobrą monetę.Idę po latarkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Pod listewką po której chodzi szuflada znajduję wciśnięty znaczek.Jestem spokojniejszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar WW II Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 gratulację bliźniaki czy jakaś inna opcja :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 Bliźniaki!Ósmego stycznia przyszło na świat dwóch nowych odkrywców...Te z biurka to ich pierwsze fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 No cóż można powiedzieć w takiej sytuacjiDużo zdrowia i uśmiechówPisków, wrzasków i zabawy mocSporo radości z tupotu malutkich nóżekŁez szczęścia z pierwszego uśmiechu,Ząbka, słowa i kroku.Porozrzucanych wszędzie klockówPrzytulenia okrągłej główkiI uścisku małych rączek:-)Gratulujemy i cieszymy się razem z Wami:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaut22 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Gratuluję :)oby zdrowo sie chowały - jak te fanty w biurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 Pięknie!Dzięki!Wiem, że teraz czasu mało będzie zwłaszcza na takie sprawy jak kopanie (dopóki chłopaki nie podrosną;),ale mi nie szkoda...Bo zostać ojcem to coś niewytłumaczalnego...Pozdrawiam wszystkich Tatusiów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 żeby te maluchy miały co szukać w terenie jak podrosną bo w dzisiejszych czasach to jet mało fantów ,a coraz więcej śmieci po prostu tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduro Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 WitamGratuluje bliżniaków. Taraz kolego zapomnij o wycieczkach z wykrywaczem, chyba że masz dziadków do pomocy. Siódmego grudnia 2009 moja żona porodziła mi bliżniaki, chłopczyka i dziewczynkę, jestem najszczesliwszym ojcem pod słoncem, ale tak dostałem w palnik od moich szkrabów przez ten rok, zdażały się tygodnie bez snu dla mnie, choroby, szpitale. Teraz dzieci mają już ząbki, chodzą i jest dużo dużo łatwiej, nie ma nic piękniejszego jak uśmiech dziecka, który wynagradza trudne chwile opieki nad nimi.Życze dużo zdrowia dla Twoich dzieci oraz wytrwałości dla rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 Rodzicielstwo daje na pewno takiego pałera" żeby to ogarnąć, bo inaczej kto by podołał...Wszyscy nas straszą, ale kto da radę jak nie my...rodzice..?Czarek, a co do fantów, to pomyśl jaki będzie sprzęt za 20 lat... Śmieci nie będą problemem. Obraz 3D tego co w matuli Ziemi leży...No a dla nas to co śmieci z PRL-u będą kiedyś poszukiwane...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Serdeczne (podwójne) gratulacje! Niech bobasy się zdrowo chowają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam. Ooooogromne ... gratulacje ;) oczywiście szacun także dla szczęśliwej mamusi, ja też coś wiem o chowaniu bliźniaków teraz to będziesz miał odkrycia, skarby zapewnione na wiele lat. A jak podrosną jeden bierze saperkę, drugi plecak na fanty i prowiant a tatuś z przodu z piszczałką i tylko dyguje. Pozdro. Niech się zdrowo chowają. J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 gratuluje !!!!!!!!!!!! moje szczęście ma juz 10 miesięcy :) o kopaniu na razie zapomnij :D ale warto :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 Dzisiaj czegoś szukałem w szufladzie. Nie sądziłem, że coś jeszcze tam mnie zaskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 Taka oto stalówka!Miło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2011 A moniak okazał się sreberkiem!Pozdrawiam wszystkich!Szyn@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.