Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Kombatanci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 ges.gesch I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Zapalniczka silver 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 sreberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Ostrzałka do żyletek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Marka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 ozdoba pozłacana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 następna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 dolna rękojeść to raczej nie srebro, co do reszty też nie jestem pewien zrób fotki punc na nich i daj na ID! bo tutaj zaraz nas tyfus pogoni:Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Klamerka chyba Usa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2011 Dzięki za spostrzeżenie Pana Gniewkosa Proszę Administratora o wycofanie mego wątku z braku mojej nie wiedzy na temat noży które wpisałem jako srebrne Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 oo widzę kolegę coś pogryzło, widać przetarcia na rękojeści i liczbę chyba 90 co oznaczało by plater, chciałem tylko pomóc, a nie cię krytykować lub coś takiegowidać za chęć pomocy dostaje się w mordę, aa i faktycznie nie prosiłeś więc mogłem się nie odzywać,ale skoro zamieszczasz coś na forum to chyba liczysz się z tym że ktoś może coś napisać, i nie będą to tylko zachwyty nad twoimi fantami...nie zachowuj się jak dziecko w piaskownicy z zabawkami, pozdro i więcej samo krytyki zyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Troszkę zbyt nerwowo postąpiłem że od razu wbiłem ćwieka ale sam widzisz po forum co się dzieje i chyba jesteśmy troszkę przewrażliwieni są nagminne przypadki pokazywania swojej mądrości itp.Jesli Cię uraziłem to przepraszam ale następnym razem przekazuj swoją wiedzę która cenie w bardziej kompetentny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 ok nie ma sprawy, ale nie przekazałem tutaj swojej wiedzy jeszcze w żadnym stopniu bo nie dałeś mi szans - jestem nadal za tym abyś wstawił zdjęcie puncy z ostatniej rękojeści, nie podważam, nie mówię tego że ty nie wiesz co masz, po prostu mam podejrzenia, że możesz się mylić, a raczej na forum chodzi o to aby pomijać różnego rodzaju nieścisłości w opisach itd.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Było na id http://odkrywca.pl/zeton-,682078.html#682078 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Zapalnik http://odkrywca.pl/aluminowy-korek,682060.html#682060 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Wisiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Medalik i łudeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Było na id ale nikt nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Belgia za czteroletnią walkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 1914-1918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Pustaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Pustaki tyle że trzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Ziemia nie była łaskawa i orka w polu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Jest na Id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.