Nirven Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2011 Drogie Koleżanki i Koledzy Forumowicze mam prośbę: poszukuje zdjęć, WT i wykrojów do owijaczy długich do spodni wz.19 i wszelkich innych informacji przydatnych do repliki.I pytanie: które z dostępnych replik (czyje?) są najlepsze?Z góry zaznaczam, że nie zamierzam robić konkurencji nikomu, jeśli uda mi się zabrać za szycie to tylko dla siebiez góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzosiu Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witam. Nie chcę robić nikomu reklamy, ale najbardziej chwalony jest oczywiście Lancier.Jednakowoż moim zdaniem, umundurowanie genialnie szyje Michał 'Miszka" Czarnecki. Jeśli chodzi o warunki techniczne, dba o najmniejsze szczegóły (spotkałem się z opinią, że zajmuje się pierdołami", ale moim zdaniem właśnie w szczegółach i szczególikach tkwi piękno :).Jest również bardzo otwarty na wszelkie uwagi (przykład: sam prosił o rady ws. rogatywki wz 35 na forum pewnej znanej grupy rekonstrukcyjnej).Jedynym minusem są ehhh... ceny. Ceny to ma gościu wyższe (czasami nawet duży wyższe) niż Lancier.Chociaż moim zdaniem lepiej odłożyć więcej kasy, a mieć coś lepszego, jeśli nie najlepszego.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Przepraszam kolego że tak późno odpisuję ale czy interesują cie WT owijaczy z 1932r.? Jeśli tak to odezwij się na maila 1psk@1psk.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.