Skocz do zawartości

wykrywacz na drobnice za 2-3 tyś.

lukmen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, przesiadam się z kanarka na coś lepszego w cenie 2000 - 3000 tyś zł, prosże o pomoc co bedzie najlepsze na drobnicę, zastanawiam sięnad wyborem garretta gti 2500, fishera f75 lub minelaba x-terra 705, bardzo proszę o spostrzeżenai uzytkowników, głebokości szukania itp, z góry wielkie dzięki, pozdrawiam
Napisano
Spostrzeżenia użytkowników są przedstawione w conajmniej kilkunastu podobnych wątkach i to licząc tylko na tym forum, także polecam koledze najpierw uważną ich lekturę;-)

Pozdrawiam

VW
Napisano
VanWorden uwierz, że przejrzałem wiele podobnych wątków, lecz ciężko wyłuskać z tego konkrety, im więcej czytam , tym większy mętlik w głowie, stąd poprosiłem o wypowiedzi do konkretnie tych wykrywaczy. Może ktoś majacy doświadczenie konkretnie wskaże któryś z tych trzech- a to dużo. Słyszałem że gti2500 mimo, że dalej trzyma cene to jest już przestarzałą konstrukcją (garrett osiadł na laurach), f 75 podobno dobry, choć nie mam przekonania do tej firmy, x-terra 705 nowośc stąd mało konkretów o tym jak się sprawuje. Druga sprawa to przepaść cenowa między f75 a x-terra 705, czy f75 wart jest takich pieniędzy?
Napisano
Garrett AT Pro? gti 2500 bije na łeb chociażby ze względu na zasilanie - 4x AA a nie 8. Również potężna cewka DD a nie koncentryczna. Myślę, że warto się zastanowić.
  • 5 weeks later...
Napisano
sebo-sek - wydaje sie ze AT Pro to jednak wiele halasu o nic.
http://detektorysci.pl/garrett/nowy-garrett-w-vikingu/msg11404/?topicseen#msg11404
Napisano
x705 jest super polecam . At pro widziałem jak kupowałem swoją Terkę i nie przemówił do mnie .Po przeczytaniu opinii o Pro wybrał bym na pewno 100 razy mój sprzęt
Napisano
Czy jest duża różnica między x-terra 505 a 705?
Czytając opinie i widząc, że AT Pro są sprzedawane dość szybko, chyba raczej nie zaryzykuję takiej kasy. Zainteresowały mnie Minelaby i mam wybór między 505 (2000pln) a jednak 25% droższą 705. czy faktycznie uzasadniona jest ta różnica? Czy oprócz podświetlenia panelu i automatycznego GB jest w nim coś bijącego 505 na łeb?

Z góry dzięki.
Napisano
moze warto zastanowić sie nad rutusem argo-1800 zl plus druga cewka ,ale to dopiero nowość ze stajni rutusa i jeszcze nie ma konkretnych opinii...też się zastanawiam nad tym zakupem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie