otrong Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Napisano 27 Grudzień 2010 nie wiem czy już ktoś wcześniej o to pytał, więc:http://www.youtube.com/watch?v=ptz1xnH02W8&feature=relatedczy ktoś wie co to za wynalazek? nie mówię o różdżkach oczywiście :) Może ktoś przypadkiem zna turecki i zechce przetłumaczyć...
otrong Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Napisano 27 Grudzień 2010 dobra, znalazłem.Jest to chyba Nokta 106?
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 Widziałem ten wykrywacz już wcześniej. Jeden z wielu. Ale nigdy jeszcze w wersji z taczką moniaków :]Obraz -> zainteresowanie -> wyobraźnia -> pożądanie -> zakup:)
otrong Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Napisano 27 Grudzień 2010 czyli tylko dobry, turecki marketing?czy sprzęt godny zwrócenia uwagi? Ciężko jest znaleźć jakiekolwiek info w języku ojczystym.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Grudzień 2010 Napisano 27 Grudzień 2010 Nie wiem czy godny zwrócenia uwagi czy nie, ale z pewnością nie wykraczający parametrami poza osiągnięcia innych firm :)
seeker Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 Z pewnością wykraczający jednym parametrem, wagą. Tego pana lekko do ziemi przygięło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.