DamianosSs1 Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 WitamCzy warto kupić rutusa Argo? :) Słyszałem że ma lepszy zasięg od Proximy... no i sam nie wiem czy dołożyć kasy i kupić Argo czy proxime 3.0 Od razu chcę zaznaczyć że nie interesuje mnie kupno innego wykrywacza
Nadwojciech Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 http://odkrywca.pl/nowy-rutusik,676562.html#676562 Proponuje założyć nowy dział na forum tylko o Rutusach.Wiem że sprzęt jest popularny ale już się rzygać chcę,w co 2 wątku Rutus i Rutus....
DamianosSs1 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 co zrobić że Rutusy takie popularne :)
Brzęczyszczykiewicz Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 Tatoooo! Dlaczego na lodówce od środka jest napisane Rutus"?To był żart ;)Skoro Cię nie interesuje nic innego, to zamiast zaśmiecać forum zadaj pytanie producentowi, co poleca w Twoim przypadku i dlaczego. Z pewnością odpowiedź będzie bardziej wiarygodna niż forumowe bajki użytkowników.A przede wszystkim, zanim zadasz kolejne .... pytanie, poszukaj takich samych już wcześniej zadanych i odpowiedzi na nie.
DamianosSs1 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Napisano 21 Grudzień 2010 W lodówce??!! :PNie chcę pytać producenta tylko zwykłego użytkownika, jak mu się sprzęt sprawuje, wiadomo że producent zawsze chwali swój produkt...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 21 Grudzień 2010 Napisano 21 Grudzień 2010 No ale skoro wybierasz tylko między dwoma jego modelami, to dlaczego miałby Ci nie pomóc szczerze?;)
DamianosSs1 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Napisano 23 Grudzień 2010 Może dlatego że jeden jest o około 500zł droższy... :]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.