pawel888 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 Witam,chciałbym się dowiedzieć czy przewidziane są jakieś rekonstrukcję zimowe na początku przyszłego roku? Z tego co wiem w bieżącym roku był Tomaszów Mazowiecki. Pytanie, powtórzy się? Dodam że chodzi mi głównie o reko w województwie mazowieckim.Z góry dzięki. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERDEK1 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Słyszałem że w Tomaszowie nic nie będzie - brak kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 No to Tomaszów odpada, bo jest w łódzkim. Tylko z nazwy ma coś wspólnego z mazowieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Kloki, na tyle to się jeszcze orientuje :) Z tym że zapytałem o Tomaszów bo pamiętam że coś takiego było.A dalsza część mojej prośby odnosiła się właśnie do reko w województwie mazowieckim:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.