rafal_etz Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 Witam posiadaczy smętka. Potrzebuje ładne zdjęcie smętka w dużej rozdzielczości najlepiej gdzies w terenie. Zdjęcie potrzebne mi jest na urzytek własny więc nie ma się co martwić że trafi z powrotem do neta czy zostanie pokazane publicznie. Mój email rafa1324@interia.plPozdawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 W tych ciezkich czasach,to połowa ludzi ma w sobie cos ze smetka-jak to niegdys napisał Wankowicz...-chyba,ze koledze chodzi o wykrywacz HS?Bo jesli tak,to na internecie,oraz nawet na tym forum jest jego fotek co niemiara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2010 Wiem ale mi chodzi o zdjecia w dużej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Jak duża ma być ta rozdzielczość? I zapytam nieskromnie do czego to :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 1024 768 juz by wystarczyło a zdjecie na tło gablotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.