mrog79 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Napisano 16 Grudzień 2010 Witam ! Ponieważ kiedyś próbowałem już zidentyfikować tą blaszkę na forum i niestety nie udało się , to może teraz ktoś wpadnie na jakiś pomysł . Wymiary to 50mm x 40mm . Za wszystkie sugestie z góry dziękuje i POZDRAWIAM .
mrog79 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Napisano 16 Grudzień 2010 Witam ! Ponieważ kiedyś próbowałem już zidentyfikować tą blaszkę na forum i niestety nie udało się , to może teraz ktoś wpadnie na jakiś pomysł . Wymiary to 50mm x 40mm . Za wszystkie sugestie z góry dziękuje i POZDRAWIAM .
kloki Napisano 22 Grudzień 2010 Napisano 22 Grudzień 2010 Szczerze, to mi nie wygląda na nieśmiertelnik. Prędzej jakaś marka narzędziowa / numerek z szatni.
Pytanie
mrog79
Witam ! Ponieważ kiedyś próbowałem już zidentyfikować tą blaszkę na forum i niestety nie udało się , to może teraz ktoś wpadnie na jakiś pomysł . Wymiary to 50mm x 40mm . Za wszystkie sugestie z góry dziękuje i POZDRAWIAM .
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.