EAGLE11 Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 Witam!Na stronie Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych" znalazłem publikację/książkę (właściwie nie wiem co to jest), która jest dla mnie bardzo interesująca. Ze względu na informacje o moim dziadku hipotetycznie tam zawarte. Niestety znajduje się ona w Archiwum Akt Nowych w Warszawie, a to dla mnie za daleko. Stąd moja prośba, aby ktoś przy okazji tam będąc (wiadomo w zimę, przeglądamy mapy, kroniki itp) lub za przysłowiowe piwo zachodząc specjalnie- przejrzał tą książkę i udzielił mi informacji czy coś tam o Nim jest. Z tego co udało mi się dowiedzieć dostęp do tej książki powinien być bezpłatny.Dane dziadka podam w prywatnej wiadomości,jeśli będzie ktoś zainteresowany. PS:Moderatorzy jeśli jest bardziej odpowiedni dział to wybaczcie, nie wiedziałem gdzie to umieścić.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Na przyszłość śmiało, jak nie tu - to w Wojny Światowe", albo Historia najnowsza czyli zakręty historii po wojnie".pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.