LIBERTY1212 Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 http://armyworld.pl/product-pol-17-Saperka-Wojskowa-Skladana-Demobil-BW-Oryginal-Z-Pokrowcem.htmlJa mam taką i jest nie do zajechania!!!!!!!!!!!BW rządzi
michal1514 Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 Ja dostałem pod choinkę taką wielofunkcyjną saperke. Jest tam siekierka, łopatka, piła i nóż i powiem Wam, że wygląda na dość solidne. Mocne łączenia, dobrze naostrzona siekierka i saperka też, dość ciężkie. Myślę, że na zaorane poletka będzie ok, a na las i nieużytki mam inną saperkę która jak na razie wytrzymuje w każdych warunkach ;).
ZeWschOdu Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 Hehe to po co Ci na pole saperka z siekierą i nożem? Taka to do lasu by się przydała:P
brudnyharry Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 szwed nie do zajechania"zgadzam się z tymsaperka rewelacyjna.polecam
michal1514 Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Chodziło mi o samą łopatke, wiadomo że siekierka i piła będą używane w lesie, jeżeli się już w nim znajde ;)
s_boj Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Ja polecam saperki firmy Romanik. Super jakość, sprawdzona w terenie. Dałem w NOMI 27 zł i nie wiem, czemu miałbym przepłacać za Fiskarsa o podobnych parametrach, który wisiał obok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.