yankes3031 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Czy ktos może powiedziec mi cos wiecej na temat tego widelca ID poszukiwane :),gdzie były produkowane itp informacje-dodam że nie jest to zaden metal szlachetny,widoczne jedynie resztki plateru-dzięki
yankes3031 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 napis na widelcu to Helhe-dzięki za info -może ktoś jeszcze cos doda -a ze nie ten dział to sorka ,ale jestem tutaj świeży -pozdrawiam
yankes3031 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Napisano 10 Grudzień 2010 Czy ktos może powiedziec mi cos wiecej na temat tego widelca ID poszukiwane :),gdzie były produkowane itp informacje-dodam że nie jest to zaden metal szlachetny,widoczne jedynie resztki plateru-dzięki
tyfus Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 yankes ... raczej nie ten dział - lepiej ID bez numizmatów - Swiety później przeniesie :)H. POLONJA - może chodzi o zastawę z Hotelu Polonja ?Pisownia (Polonja nie Polonia) świadczyć może, że to przedwojenne...ozdobny napis - nie wiem... Helhe, Hethe ?-pozdro-
Pytanie
yankes3031
Czy ktos może powiedziec mi cos wiecej na temat tego widelca ID poszukiwane :),gdzie były produkowane itp informacje-dodam że nie jest to zaden metal szlachetny,widoczne jedynie resztki plateru-dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.