szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 witam mój znajomy znalazł u siebie coś takiego czy jest to kawałek niemieckiego nieśmiertelnika?
Autsajder68 Napisano 11 Grudzień 2010 Napisano 11 Grudzień 2010 Fakt, nie tylko przymusowych robotników. Ja posiadam ponad dwadzieścia z nazwiskami polskimi i niemieckimi, i z nazwami wsi wokół Briesen Westpr. czyli Wąbrzeżna. Z samego Briesen też. Znalezione w mleczarni, która była mleczarnią także przed i w czasie wojny.
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 ok dzięki ta tabliczka pochodzi z pod chocianowa
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 witam mój znajomy znalazł u siebie coś takiego czy jest to kawałek niemieckiego nieśmiertelnika?
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 związku z tym że miałem tylko tel i słaba jakoś zdjęcia to rozrysowałem to
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 jeśli chodzi o datę to nie jest to błąd pisowni tam jest poprawiana 2 na jedynkę
szwejk4 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 przepraszam za jakoś zdjęc ale tylko tel był pozdrawiam
Pytanie
szwejk4
witam mój znajomy znalazł u siebie coś takiego czy jest to kawałek niemieckiego nieśmiertelnika?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.