Skocz do zawartości
  • 0

Mosiężny, ruchomy element - rurka z podkładkami różnej grubości

stock84

Pytanie

Napisano

Jak w temacie.Najgrubszy pierścień sygnowany numerem 20, z drugiej strony, ostatni sygnowany 16 - nie jest to żadna miara grubości(np 20 = 2mm, nie zgadza się).

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie.Najgrubszy pierścień sygnowany numerem 20, z drugiej strony, ostatni sygnowany 16 - nie jest to żadna miara grubości(np 20 = 2mm, nie zgadza się).

Napisano
ktore elementy sa ruchome? te podkładki sie obracaja...
Wyglada jak rączka służąca do rozwijania jakiegos przewodu/linki.Tak to mi sie kojarzy
Napisano

Białą strzałką zaznaczone miejsce sygnatury 34".Czerwoną bolec, który jest na sprężynie i można pod naciskiem schować" go do reszty rurki.

Napisano
Podkładki się obracają.Całość jest rozkręcana i na pewno nie jest to to oczym mówisz:)Dostałem cynka aby zajrzeć w stare termostaty ale szukałem bez rezultatów.
Napisano
Prawdopodobnie urządzenie zamontowane było w korku zbiornika paliwa. Na grubszy koniec założony był wąż sięgający dna zbiornika.Spróbuj dmuchnąć od strony białej strzałki z założonym i ze zdjętym króćcem. Ze zdjętym króccem przelot powinien być zamknięty. Zapobiegało to wypływaniu paliwa ze zbiornika przy zdjętm wężyku.Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie