stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Jak w temacie.Najgrubszy pierścień sygnowany numerem 20, z drugiej strony, ostatni sygnowany 16 - nie jest to żadna miara grubości(np 20 = 2mm, nie zgadza się).
stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Jak w temacie.Najgrubszy pierścień sygnowany numerem 20, z drugiej strony, ostatni sygnowany 16 - nie jest to żadna miara grubości(np 20 = 2mm, nie zgadza się).
Zwłoka Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 ktore elementy sa ruchome? te podkładki sie obracaja...Wyglada jak rączka służąca do rozwijania jakiegos przewodu/linki.Tak to mi sie kojarzy
stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Białą strzałką zaznaczone miejsce sygnatury 34".Czerwoną bolec, który jest na sprężynie i można pod naciskiem schować" go do reszty rurki.
stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Sygnatura na pierwszej podkładce.Pzdr
stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Przepraszam za omyłkę.Numery na podkładkach jednak mogą oznaczać grubość.ostatni nie jest sygnowany 16" a 10".
stock84 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 Podkładki się obracają.Całość jest rozkręcana i na pewno nie jest to to oczym mówisz:)Dostałem cynka aby zajrzeć w stare termostaty ale szukałem bez rezultatów.
zaraz Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Wygląda na starszy typ szybkozłączki np.do przewodu paliwa w silniku do motorówki.
zaraz Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Prawdopodobnie urządzenie zamontowane było w korku zbiornika paliwa. Na grubszy koniec założony był wąż sięgający dna zbiornika.Spróbuj dmuchnąć od strony białej strzałki z założonym i ze zdjętym króćcem. Ze zdjętym króccem przelot powinien być zamknięty. Zapobiegało to wypływaniu paliwa ze zbiornika przy zdjętm wężyku.Pozdr.
Pytanie
stock84
Jak w temacie.Najgrubszy pierścień sygnowany numerem 20, z drugiej strony, ostatni sygnowany 16 - nie jest to żadna miara grubości(np 20 = 2mm, nie zgadza się).
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.