golki Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 czy ktos spotkał sie moze z taka czcionka daty 1939"czy to poprostu dobra kopia ???
golki Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Napisano 4 Grudzień 2010 tyłsygnowany 100" w kwadraciku pod szpilka ( od dołu)
golki Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 moze ktos sie wypowie ?? czy to oryginał czy kopia ??
HU13ERT Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Po takich zdjęciach nikt nic Ci nie powie.Jaśniej prosimy.
golki Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 wszystko gra jak na oryginał 3 czesciowy widac łaczenia srodek magnetyczny tył na szpilce sygnowanyale jest jedno ale mianowicie data a dokładnie cyferka 3" ktora ma zaokraglone brzuszki natomiast inne maja jedna zaokraglona a gorna scieta czy ktos juz kiedys widział ma albo słyszał o takiej czcionce pisania czy to kopia czy zadkosc czy normalnosc na rynku odznaczen
golki Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Napisano 5 Grudzień 2010 patrz pierwsze zdjecie - czerwone kółeczkojasniej sie nie da :)
golki Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 dzieki wszystkim za doradztwo ( mimo ze go nie było) odpowiedz znalazłem na stroniehttp://www.wehrmacht-awards.com/iron_cross/2nd_1st_class/1st_class/ironcross1.htmsa takie czcionki pisania 3 jest tez producent pod numerem 100 wszystko gra
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Nie było doradztwa", bo rochę" słabe zdjęcia wsadziłeś, tak że pretensje możesz mieć tylko do siebie :]
golki Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 przeciez widac ( zdjecie 1) pieknie czionke daty 1939 i tylko o to mi chodziło - poprostu czy ktos sie spotkał kiedys z taka ?? a dokłądnie tak jak wyzej z kształtem wybitej cyfry 3 w dacie :)no chyba ze czytac nie potrafimy - bo o nic wiecej nie pytałem a reszte detali podałem dla zasady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.