Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Maszyneria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Różna maszyneria wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Dużo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Zundrapek i twardy gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Gablotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 a w gablotce też oryginalne kalkomanie Wanderderderera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Warsztaten rowerowen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Fahrt Dunlop Reifen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Skąd ja to znam??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Nie ma to jak trawa,pod śniegiem, ale zawsze trawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ludzie bieszta, bo to reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 I ja też tam byłem i grzane wino piłem,trzy rzeczy kupiłem,trzy przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Kurde. W sumie to pewnie tylko na to wino pojechałeś ;-]. Ale kontakty z przyjaciółmi-bezcenne. Na zdjęciu 20.43.57" na szafie stoi bańka do mieszania paliwa do dwusuwów. Identyczną kilka lat temu pogoniłem na Łodzi. Ciekawe-może to ta właśnie, bo Niemiec kupował. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.