popek Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 kolega szuka argo...... zapomniałem dopisać.. jeśli chodzi o skuteczność to ja jestem skuteczniejszy, ale wiecej szukam....argo jest imo głębszy ale wolniejszy i cewka mniejsza i jest rudniejszy" bardziej spokojny i ze statykiem wiec bardziej uniwersalny. omega+nel to 2500 nówka więc sporo wiecej .... omega to taka szybka piszczałka ale z nelem wydaje mi się skuteczna , znacznie więcej m2 przemiatam, tak mi się wydaje a że jest taka bardzo czuła i szybka to nie jest dla każdego, nerwowy nie wytrzyma :)
Szukanko Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Argo to wyższa póła i nie ma co porównywać ją do słabszych wykrywek takich jak omega 800.Nie ma w sieci pomiarów głębokości dla rutusów?Proszę bardzo moje własne więc przynajmniej dla mnie pewne.Rutus solaris 5gr współczesne w zakopane w polu 19-20cm.Rutus Proxima 5gr.20-21cm.Rutus Argo wilgotna łąka.5gr 29cm wskazania 36-822gr współczesne 25cm a sonda jeszcze ok.4cm nad ziemią wskazania 76-82.Oczywiście zakopane!Tryb Relikty czułość 43.VCO na maxa.Wzm.audio24.Dyskryminacja 50.Szybkość filtra 16.Sygnały pełne powtarzalne słyszane na głośnikach.Sonda standard.Dla pomiarów Argo należy przyjąć margines błędu w dwie stony 1cm.Zasięgi Argo można porównywać z wykrywkami od ok.3000zł w górę.Dilerom zachodnich wykrywek bardzo nie pasi,że jest niedroga polska z lepszym serwisem.Dlatego chętnie robią wodę z mózgów poszukiwaczom na różnych forach aby tylko potencjalni kupcy nie dowiedzieli się prawdy bo stracą część klientów. Od razu odpowiadam na wszelkie słowa pieniaczej inspirowanej zawiścią krytyki mam ją głąboko w d..ie. Pozdro.
emisoo Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 witam szukanko producencie czy jak cie tam zwom , na przyszłość powinni być znaczone takie osoby .Rozumie twoja flustracje(*) jak na inzynieraz to z amocne słowa... . Co do zasięgów to był bym dużo skromniejszy w ocenie .Temat sie wyczerpał Pozdrawiam.
staregraty Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Często chodzę z kolegą który ma argo i moja omega ma lepsze osiągnięcia. Chodzimy ramię w ramię. Po pięciu godz. kolega ma żylaki a ja luzik
RAJTAR Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Od razu odpowiadam na wszelkie słowa pieniaczej inspirowanej zawiścią krytyki mam ją głąboko w d..ie."A ludzie , którzy używali każdego z tych sprzętów i wiedzą więcej od Ciebie mają w d...ie Twoje frustrujące opinie.
tyfus Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 jeżeli temat się wyczerpał, jak również zasób słownictwa - mogę zamknąć wątek, nie ma problemu ...
emisoo Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Jeszcze tylko dodam niech każdy popatrzy ile wcieleń ma nasz Pan Arek na tym forum .Pozdrawiam.
Szukanko Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 emisoo Powinieneś podpisywać się swoją ksywką ze swojej pracy czyli dealer.
emisoo Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Czego ??? Jest sporo użytkowników tego sprzetu i nikt nie pozwoli sobie na twoje sztuczki w podszywaniu sie pod kilku uzytkowników z krótkim starzem. Zreszto dzieją sie podobne praktyki na innyh forach nie tylko tu . Nap na P.S http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=82907&start=30Pozdrawiam .
Szukanko Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=695372#1404585W tym starym wątku z ubiegłego roku chcesz niby to kupić Optimę żądając od forumowiczów testów a jednocześnie dowalasz jej a w tym nowym wątku jest kolejna twoja odsłona i chcesz niby to kupić Argo i tutaj też wymyślasz żeby robić dla ciebie jakieś testy.http://odkrywca.pl/rutus-argo-v3-uwagi,700969.html#700969Nigdy nie chciałeś kupić wykrywki rutusa a twoim celem jest ich krytyka bo masz w tym interes. Myśl ,że takich twoich postów jest więcej na całym forum o sprzęcie a skoro na odkrywcy to i z pewnością podszywasz się pod innych małopostówców właśnie na takich forach jak podałeś.
emisoo Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Widze ze dyskusja zchodzi dp poziumu krawęznika nie oto chodzi i nie warta jest ciągniecia dalej, a powinna być merytoryczna i traktować to jako zapoznanie sie kilkoma detektorami plusami i minusami .Myślę ze kolega Zewschodu który poprosił o mały reviev kilku sprzetów wyrobił sobie jakieś zdanie. Opinia powinna opierać sie na ocenach urzydkowników krwi i kości a nie producenta i gryzipiórków . Brak jakich kolwiek argumentów zastąpić rzucaniem brzydkich wykropkowanYch słów.pozdrawim wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.