Widd39 Napisano 25 Listopad 2010 Autor Napisano 25 Listopad 2010 Szanowni koledzy,Czy ktoś z Was zna fachowca, który robił lub robi kopie bączków przednich do karabinu wz.98 PWU?
makul Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Jak dobrze pójdzie to do połowy grudnia będę wiedział czy uda mi się zrobić bączek przedni, tylni i koźlik (w powszechnie przyjętych cenach). Więc prawdopodobnie bedziemy mogli coś pokombinować.Dodatkowo wciąż walczę z repliką o której pisałem na forum.ulanipozdr,makul
Widd39 Napisano 25 Listopad 2010 Autor Napisano 25 Listopad 2010 Makul, proszę daj znać, jak coś ruszy. Brakuje mi tylko bączków przednich, a mojego fachowca" niedługo na drzewie powieszę, bo od 2 miesięcy nie może się zabrać za to...
makul Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 To ja powiem tak - jest na świecie nie jeden magik, który chętnie się za to zabierze - tylko problem jest w tym ze mało kto w Polsce zna chiński:)A na serio - jak się uda to dam znać bo pomysł właśnie opiera się na znalezieniu chętnego i za tanie pieniądze - przy polskiej jakości.Jedno zastrzeżenie - na razie nie robiłęm obsady bagnetu więc będzie bez tego elementu!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.