Skocz do zawartości
  • 0

Słuchawki ???

darek033

Pytanie

Napisano

Witam koledzy.Tym razem wpadły mi w ręce te oto słuchawki dlaczego 3 sztuki????Myślę że niemieckie ale do jakiego rodzaju wojsk (pancerne i polowa łącznośc odpada)Na 3cim napis GÓRA OMEGA DÓŁ 2000om.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To dobra wiadomośc samter.Czy jesteś w stanie rozszyfrowac czy to nasza czy niemiecka słuchawka???I czy do tych samych radiostacji była wykorzystywana jak poprzednie słuchawki???Pozdrawiam....
Napisano

Witam koledzy.Tym razem wpadły mi w ręce te oto słuchawki dlaczego 3 sztuki????Myślę że niemieckie ale do jakiego rodzaju wojsk (pancerne i polowa łącznośc odpada)Na 3cim napis GÓRA OMEGA DÓŁ 2000om.

Napisano
A można prosić o zbliżenie napisów na części z tym szarym sznurkiem/kablem? i cytując za http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=378433 - Dfh.a: do generalnego użytku ( - Dfh.a: for general use )
Napisano
Wielkie dzięki..Jeszcze tylko kwestia trzeciej słuchawki nasza czy niemiecka.Nigdzie nie widzę aby było do niej podłączenie może to zapas??? Trzecia słuchawka była dowiązana do reszty... P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie