Camiusss Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 Kolego Walec powiedz ile przy teście w powietrzu Delta bierze 2 zł w powietrzu,bez dyskryminacji.Dzięki Pozdrawiam.
Darek4 Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 Zasięg wykrywacza sprawdzany w powietrzu czasami jest sporo krótszy niż w terenie,wszystko zależy od mineralizacji gruntu.Pozdrawiam.
czarek100 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 a co powiecie o wykrywaczu master VI?
regers Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Nie myśl nawet o tym wykrywaczu! MASTER to szit miałem to kiedyś zasięgi słabe, konstrukcja licha ale za to koncepcja z suwanym stelażem jest ok tylko że za delikatna!
lew_1988 Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Dozbieraj kilka zł jest zima sezon martwy,chyba ci się z kupnem nie spieszy. Teraz na allegro w cenach 950-1000 zł jest wysyp uzywanych proxim.
robert_k Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Bylem wlascicielem Mastera i tak , co do zasiegu na statyku calkiem ok, jednak tyle problemow co z nim mialem to z zadnym sprzetem mi sie nie przytrafilo szczerze mowiac to niezbyt polecalbym ( zawsze moglem miec 'pechowy' egzemplarz) jednak mimo tego za takie pieniadze jest duzo sprzetow o duzo latwiejszej obsludze i lepszych parametrach. poozdrawiam Robert
czarek100 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 no to rzucę jeszcze jeden sprzęt,a mianowicie Bounty Hunter tracker 4 co o nim możecie powiedzieć ,jakie ma zasięgi i jaki zasięg maksymalny.Mam okazję nabyć puszkę z elektroniką i cewką od tego właśnie sprzętu z 150 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.