Skocz do zawartości
  • 0

Koło z czołgu,transportera?

vojtaz2

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jest to połowa rolki jezdnej do wszystkiego co jeździło na podwoziu Panzer III . gdybyś nie był Kolego emocjonalnie przywiązany to daj znać na priva - interesuje mnie opona z tej połówki .
Napisano
To jak się ma koszt zakupu takiego orginalnego koła do tych 1000 E + 70 E? I czy w Polsce wykonanie formy i odlewu nie było by tńsze.
Napisano
Gumówka z małą tarczą i jakaś godzina zabawy z zachowaniem ostrożności , żeby nie pokaleczyć stalowego pierścienia , na którym nalany jest bandaż gumowy
Napisano
nei to żebym się czepiał ale koło z którego ktoś zdziera bandaż to dla mnie złom... a pozatym to jakoś nielogicne dla mnie żeby zerwać bandaż zachowany na kole ale w sumie co kto lubi
Napisano
A tu juz chyba Kolega się czepia - po pierwsze mówimy o połówce koła , po drugie jeśli koło ma służyć do jazdy to warto poświęcić połówkę , żeby uratować całe ale bez bandaży - przynajmniej ja tak uważam .
Napisano
A nie prościej dac koło do nalania nowej gumy?Przynajmniej się guma ie odparzy".A koło z którego złazi bandaż w czasie jazdy może byc lekuchno kłopotliwe.
Napisano
Koszt formy około 1000 E odlew gumy jakieś 70 E do tego jeszcze dodać nalezy koszt pierścienia stalowego . Póki co jeszcze się trafiają oryginalne bandaże do jazdy ale pewnie niedługo pozostanie tylko odtwarzanie .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie