indians 4 Napisano 18 Listopad 2010 Autor Napisano 18 Listopad 2010 Witam.Cóż to za medalik może być?
indians 4 Napisano 18 Listopad 2010 Autor Napisano 18 Listopad 2010 Hmm...to chyba powinno zaliczać się do dewocjonaliów :-)
tyfus Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 hmmm ... a na drugiej stronie coś jest ?napisane jest : Wszechrosyjska Wystawa, 1913 rok, Kijów
indians 4 Napisano 18 Listopad 2010 Autor Napisano 18 Listopad 2010 Nie,na drugiej stronie nic nie ma. Taki medalik mam po mojej babci ale ona nie jest rosjanką :-)Pewnie go dostała od kogoś lub znalazła.Tylko tyle wiem.
kjfg Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 В 1913-м, когда Киев привлек всеобщее внимание по случаю проведения Всероссийской выставки, здесь прошли несколько дополнительных отраслевых экспозиций. Одна из них – выставка коневодства – не без содействия городского головы заняла место у подножия Царского сада. W 1913 roku, kiedy Kijów zwrócił uwagę wszystkich z okazji Krajowej Wystawy Psów było kilka dodatkowych ekspozycji przemysłu. Jeden z nich - pokaz koni - nie bez pomocy burmistrza odbyło się u stóp króla ogród.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.