wojna1939 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Chwała,pewnie już wiecie, że w Archiwum na Skłodowskiej jest wystawa:Koslin - Koszalin miasto pomorskie. W pn, wt od 8 do 18, w pozostałe (poza so, ni) 8 do 15. Wstęp wolny.Czy może ktoś już był?Zamierzam się wybrać - reflektuje ktoś?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 CześćJa nie wiedziałem:)Może jutro(wtorek) się wybierzemy?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Ja też jestem zainteresowany. Wtorek mi pasuje bo mam wolne.Co do soboty to znów pracuję - niestety.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Witam Ja niestety nie mogę w tygodniu .Pzdr. Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Ten pomnik ze zdjęcia miał po odsłonięciu śmigło z metalu kolorowego - prawdopodobnie mosiądzu. Niestety miejscowe trole szybko sobie z nim poradziły zasilając skup złomu.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Luty 2011 Autor Share Napisano 1 Luty 2011 Chwała,niechaj to będzie dzisiejszy dzień. Niestety pracuję do 17, ale może uda mi się wcześniej urwać - dam znać ssmanem.Spotkamy się zatem na miejscu.M.P.S. Tak myślałem, że coś z tego będzie - wziąłem aparat hi hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Luty 2011 Autor Share Napisano 2 Luty 2011 Chwała,niestety wystawa" to ekspozycja stała, na zewnątrz, na świeżym i niezbyt przyjaznym środowisku (nie ta pora roku). Cała wystawa to tzw. ścieżka edukacyjna. Nie ma tam rewelacji. To skrótowa lekcja historii miasta.Nawet nie wyciągałem aparatu tak było zimno - stąd tylko słowa w relacji.Padają propozycje wyjścia w teren (nie koniecznie ze sprzętem). Wstępny termin to nadchodząca sobota po 14, czy może po 15. Może ognisko, piwko... zobaczymy.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Luty 2011 Autor Share Napisano 3 Luty 2011 Chwała,dlaczego 14-15: powód jest prosty - niektórzy z nas pracują w sobotę. Czyli niechybnie będzie to spacerek po lesie (może zakończony ogniskiem).Czekam na sygnały.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Chwała,panowie - jaka pogoda jest każdy widzi. Ja ze względu na wątłe zdrowie (hi hi) nie mogę sobie pozwolić na długotrwałe namakanie hi hi. Przykro mi, ale dzisiejsza wyprawa jest nie dla mnie. Wiem, wiem, żołnierz na froncie pogody nie wybiera, ale skoro jestem na tyłach hi hi...Pomyślę o kolejnym terminie - cierpliwości.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Luty 2011 Autor Share Napisano 5 Luty 2011 Chwała ponownie,na osłodę niewdzięcznej pogody dodam, że jestem w posiadaniu kilku tysięcy zdjęć z I i II wojny. Są to zdjęcia głównie sytuacyjne przez co niezwykłe, a na dodatek sporo z nich jest kolorowych. Skoro ja je mam to nie widzę przeszkód, żebyście i Wy je mieli. A zatem - dajcie znać kto jest zainteresowany.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 1 Czerwiec 2011 Share Napisano 1 Czerwiec 2011 WitamDługo coś koledzy się zbierają aby coś napisać , ja niestety mam przymusową przerwę która potrwa do września . pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 witam jak te poszukiwania w okolicach koszalina?A o Kościernicy w gminie Polanów ktoś był kopał znalazł?Dzięki...Pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.