wojna1939 Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Chwała,cieszę się, że będzie nas tylu... jestem po rozmowie z Lugerem - wstępny termin wyjścia w teren to 8 stycznia (sobota). Doszliśmy do wniosku, że przed świętami się nie uda (Luger nie jest jeszcze całkiem zdrów), następny weekend to Sylwester, więc...Co do kierunku, to możemy powtórnie zdobyć Wzgórze Brauna (może innym podejściem?), albo... czekamy na propozycje.Mam nadzieję, że termin będzie dogodny dla wszystkich zainteresowanych.Czekam zatem na sygnały morsem (Morsy spotykają się w niedzielę w Mielnie hi hi) lub umyślnym ..manem.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 Chwała,onegdaj kartki świąteczne były ładniejsze... typowy niemiecki romantyzm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 ... i niewiasty podarki dźwigały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 aż pewnego świątecznego roku... złowrogi cień (bynajmniej nie Mikołaja) zadomowił się na długo w sercach ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 ... a kartki świąteczne zaczęły przypominać nekrologi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 ... oby nigdy więcej Mikołaj nie szukał zastępstwa i nie zamieniał białej brody i czerwonej czapki na ogolone lico i stalowe nakrycie głowy...Bywajcie świątecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Jak zwykle pięknie - nic dodać nic ująć. Trzymaj się ciepło przyajcielu w nadchodzące Święta Bożego Narodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Koledzy Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślnego i pełnego sukcesów Nowego 2011 Roku ! Życzy Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Powitajcie!!!!Spacer zapowiadacie czysto pieszy na orientację czy z urządzeniami radarowymi (heheh dobre o tej porze roku)Może jak bóg da zdrowie to i ja bym się pisał na 8.01.2011.Pozdr wszystkim ciepło co jest ważne o tej porze rokuArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Nowy Rok cyfrę zmienia. Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej wielkiej sposobności I ja życzę wam szczęścia i radości ! Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Witam Ponieważ rozpoczął się nowy rok 2011 przypominam kolegom o Pucharze przechodnim czas już aby przeszedł w inne godne ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 A oto on w całej okazałości , troszkę przykurzony bo spoczywał u mnie przez ładnych kilka sezonów. A więc panowie czas do boju!pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 Niestety 8 stycznia dopadnie mnie proza życia - będę musiał iść do pracy i w zwiazku z tym nie będę mógł uczestniczyć w przemarszu. Zresztą i tak zapowiada się odwilż. Jeśli sprawdzą się prognozy to moze trzeba poczekać do kolejnego nawrotu zimy?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Chwała,o puchar będziemy walczyć jak obecny sezon grzewczy będzie już historią... a jutrzejszą wyprawa rzeczywiście powinniśmy przełożyć na dogodniejszy atmosferycznie termin (poza tym tak jak Luger jutrzejszy dzień zapowiada się u mnie pracowicie hi hi). Czekam zatem na sygnały od dobrze poinformowanych co do nadchodzącej pogody np. w przyszły łyk-end.tymczasem nie traćcie nadziei - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 WitamJestem za , strasznie nie lobię chlapy .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Witam A to dziś otrzymałem za wytrwałość z banku ziemskiego. Szkoda tylko że srebrna miniaturka pucharu ;).pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam!Korzystając z chwilowej odwilży udałem się na mały spacer. I taka mała niespodzianka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 zdjęcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links 77 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Gratuluje koledze moniaczka a gdzie wyskoczył pole czy las? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Dzięki! Moniaczek wyskoczył na obrzeżach lasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Chwila spędzona nad wodą ,piasek ładnie odmarzł, ale co to morze zrobiło z tym naszym bilonem .PS. myśle że w sobotę będzie już można gdzieś ruszyć .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Widzę, że na kilka browarków się uzbierało. Gratuluję Koledze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2011 Chwała,gratuluję zdobyczy zimowych.Może Jarosławie przeznaczysz medalik pucharowy jako trofeum (poza pucharem) dla najlepszego kopacza za obecny rok? hi hiJakoś nie dane nam wyruszyć na włóczęgę. Co powiecie o nadchodzącej sobocie (bez względu na pogodę - oczywiście nie ekstremalnie)? Dajcie znać.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Witam Faktycznie pomysł OK rozwarze go . Oczywiście fotka z dziś aby oczka na cieszyć . Nie było tak źle trochę skute ale co to dla nas hobbistów aktywnego wypoczynku w plenerze zimowym , miałem nawet filmik nakręcić ale byłem zajęty nadmierną pracą łopatą .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 WitamKrótka chwila spędzona na Obozie lotników alianckich - Lager Luft IV w Modrolesie . W lesie jeszcze śnieg , pogoda nawet OK . pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.