wojna1939 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Share Napisano 15 Listopad 2010 Kolejna odsłona nieodsłoniętego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Witam W sobotę mam wolne od 8-16 może gdzieś skoczymy ?. pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Listopad 2010 Autor Share Napisano 16 Listopad 2010 Chwała,w piątek wracam zza Odry, ale mam jeszcze sporo pracy więc oczekiwał będę jakiejś relacji z wypadu...Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Witam!dawno mnie tu nie było :) widzę, że forum się odradza...pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam.Jarosław może i ja mógłbym się w sobotę przyłączyć?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam Faktycznie teraz wszystko zależy od pogody , ale nie widzę sprzeciwu na spólny wypad, daj jakiś namiar na siebie .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Namiary wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aragorn75 Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 Już niedługo zima za oknem, trzeba będzie przyszykować sanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 WitamZ tego co widać to u nas już zima zawitała ,w tym tygodniu chyba nici z spacerów po polach .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Sanki i nie tylko:D Jak nie kopanie to wiercenie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Witaj Chcesz powiedzieć że przez tą małą dziurkę wyciągnąłeś te leszcze ;). Oczywiście moja fotka zrobiona jakiś czas temu . Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Przed wyciągnięciem trzeba było je trochę uformować" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik832 Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Ale chyba odrobina śniegu nie oznacza jeszcze spoczynku zimowego? Ziemia delikatnie zmrożona to i błota takiego nie ma. Jarosław nie wybierasz się napewno gdzieś w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Szczerze mówiąc jeszcze nie wiem czy gdzieś uda mi się ruszyć, zobaczę jutro jaka będzie pogoda .Jak coś to dam ci znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 Chwała,a ten haczyk z krzyżykiem Jarosławie to z tego samego miejsca co napoleon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Dokładnie tak jak piszesz Wojenka ,tylko o pięć metrów dalej.A ten guziczek to ostatnia wizyta w Kołobrzegu.pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 Chwała,zatęskniłem za włóczęga zimową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 założyłem więc górskie buciki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2010 i ruszyłem na Chełmską, szkoda tylko, że słońce (jak zwykle) zostało zdominowane szaro-stalowym kolorem. Zmarzłem na wieży widokowej (byłem tego dnia jedynym człowiekiem spragnionym widoku przestrzeni), zrobiłem kilka zdjęć i skończyła mi się bateria w aparacie.Co myślicie o jakimś marszu na orientację" jako drzewiej bywało? Przed świętami, a może tuż po, żeby zgubić dodatkowe centymetry i zakończyć godnie rok?Zostawcie znaki na białej przestrzeni.Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 HejJa się piszę. Fajnie było by odbudować naszą świecką tradycję:) Pozostaje tylko pytanie klasyka (epic) bez odpowiedzi:Mówię. Krzyczę. Piszę. Czy warto było mącić ciszę?" Pozdro der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Wojna - podobne tęsknoty nas łączą. Warto i tradycję kontynuować i ciszę mącić:) Ja też się piszę tylko nie w tej chwili bo leżę złożony chorobą ale do czasu wymarszu mam nadzieję wyzdrowieć. Nasze przemarsze miały swój specyficzny smaczek. A do domu aż nie miałem siły wracać:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2010 Chwała,czyli trzon Starej Gwardii już się określił, ruszamy zatem - może jeszcze ktoś dołączy?Luger może z racji choroby rzucisz jakimś terminem i spróbujemy jakoś konkretniej to rozegrać. Aaa - przydałoby się znaleźć jakąś zapomnianą górę, którą trzeba by zdobyć hi hiSygnalizujcie sygnaliści sygnałami, co, gdzie i jak.P.S.der K.: ale wieczorek poetycki zapodałeś hi hiBywajcie - M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Witam wszystkich !!!Chętnie się gdzieś wybiorę w zacnym towarzystwie, jak tylko czas pozwoli.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 Chwała,kopę lat Omen, jasne - to naprawdę będzie stara gwardia na szlaku ha ha... czekamy zatem na wieści od chorej części starszyzny" i ustalenie terminu.Tymczasem.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 WitamJa też się skuszę na spacer .pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.