wykop39 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Napisano 15 Listopad 2010 Witam . Wpadło mi w ręce ostatnio coś takiego . Niestety nie mam pojęcia od czego jest ta płoza . Wygląda jak płoza z jakiejś lawety karabinu ??? Długość przedmiotu (60cm). Bardzo proszę znawców o pomoc . Dziękuję i Pozdrawiam
wykop39 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Napisano 15 Listopad 2010 Niestety to nie to , ale wiele sztuk jest podobnych . Szukamy dalej . Zdrów
wykop39 Napisano 15 Listopad 2010 Autor Napisano 15 Listopad 2010 Witam . Wpadło mi w ręce ostatnio coś takiego . Niestety nie mam pojęcia od czego jest ta płoza . Wygląda jak płoza z jakiejś lawety karabinu ??? Długość przedmiotu (60cm). Bardzo proszę znawców o pomoc . Dziękuję i Pozdrawiam
mietek Napisano 15 Listopad 2010 Napisano 15 Listopad 2010 Plozy, nieco inne byly lat temu 5 (jak ten czas leci):http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=129693#155973
Pytanie
wykop39
Witam .
Wpadło mi w ręce ostatnio coś takiego . Niestety nie mam pojęcia od czego jest ta płoza . Wygląda jak płoza z jakiejś lawety karabinu ??? Długość przedmiotu (60cm). Bardzo proszę znawców o pomoc . Dziękuję i Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.