HASAG40 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 witam dzisiaj sobie na spacerku trafiłem takie dwie klapy z blachy stalowej nie mierzyłem dokładnie ale ok40cm szerokie to będzie malowanie w kolorze białym lub piaskowym
HASAG40 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 a tutaj ta część z mocowaniem w środku jest mosiężny gwint
HASAG40 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 narazie słabe foty za co przepraszam ale jak będzie to coś ciekawego to jutro zrobię w świetle dziennym lepsze fotki mam nadzieję że uda się zidentyfikować przedmioty
zainak Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 ta blacha po lewej stronie pierwszej fotki kojarzy mi się z deklem od starego poidła dla bydła
Pytanie
HASAG40
witam dzisiaj sobie na spacerku trafiłem takie dwie klapy z blachy stalowej nie mierzyłem dokładnie ale ok40cm szerokie to będzie malowanie w kolorze białym lub piaskowym
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.