tofik84 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 Witam mam do identyfikacji wpinki i klamrę są one przywiezione z niemiec proszę o pomoc w rozszyfrowaniu ich . Klamra z mosiądzu . Kto i gdzie ich używał z góry dziękuje i pozdrawiam
nomyss Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Nszywka i wpinki:http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N025362.html
tofik84 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 Witam mam do identyfikacji wpinki i klamrę są one przywiezione z niemiec proszę o pomoc w rozszyfrowaniu ich . Klamra z mosiądzu . Kto i gdzie ich używał z góry dziękuje i pozdrawiam
Sailer Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Wpinki DRKB, to szwabski związek kombatantów/weteranów. Ta jajowata pochodzi z wieńca z czapki, umieszczana w miejscu gdzie w innych był ączek". Mniejsze do wpięcia np. w klape garnituru.poz
Pytanie
tofik84
Witam mam do identyfikacji wpinki i klamrę są one przywiezione z niemiec proszę o pomoc w rozszyfrowaniu ich . Klamra z mosiądzu . Kto i gdzie ich używał z góry dziękuje i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.